Shrnutí účasti na veletrhu AquaTherm Praha 2022

Je to pár dní, kdy se naše společnost Solforen Plus zúčastnila jedné z nejprestižnějších a největších odborných událostí v ČR, veletrhu AquaTherm Praha. A my nyní přinášíme krátké shrnutí z tohoto mimořádně rušného eventu.

Přes 20 000 návštěvníků si mohlo po dobu čtyř dnů prohlédnout ucelenou přehlídku technického zařízení budov, techniky prostředí a technologií pro energeticky efektivní budovy veřejné i komerční sféry. Mezi 150 vystavovateli tak nechyběla ani naše společnost Solforen Plus.

Solforen Plus AquaTherm Praha

Během veletrhu jsme měli příležitost laické i odborné veřejnosti blíže představit plynové generátory řady GA a jejich uplatnění při tzv. black outu, tedy delším výpadku el. energie. Účastníky jsme vítali ve sdíleném stánku s naším partnerem společností Tomegas, tradičním dodavatelem zkapalněných plynů, které dokáží námi nabízené generátory přeměnit na elektrickou energii. Součástí expozice byla také novinka – modulární set plynových láhví připravený ve spolupráci s dalším partnerem firmou GasControl.

Plynová elektrocentrála řady GA

Jsme velice rádi, že jsme se mohli zúčastnit této troufáme si říct ojedinělé události ve střední Evropě. Naše slova potvrdil i člen vedení společnosti Pramac pan Grzegorz Olejnik, který veletrh sám navštívil. Příležitost osobně se setkat s obchodními partner a budoucími uživateli našich výrobků byla velmi obohacující. Zvlášť po období covidové pandemie. Potvrdilo se nám totiž, že osobní kontakt nelze ničím nahradit.